Dortmund UCL home jersey 2013/14

Dortmund CL hjemmetrøje 2013/14

Varenummer: 743552 01

Klik for at anmelde dette produkt!

Lagerstatus: Ikke på lager

Vejl. Pris: 550,00 DKK

Tilbud: 350,00 DKK

Nu kan du købe den officielle Puma Dortmund Champions League hjemmetrøje 2013/14. Som navnet antyder, skal Dortmund bruge denne trøje i alle deres hjemmekampe i Champions League gennem sæsonen 2013/14. Du kan naturligvis tilvælge det originale Champions League ærmemærke, ligesom du også har muligheden for at få originalt tryk på ryggen. Vi har bl.a. Lewandowski eller Reus. Køb din trøje nu, og blive klar til at støtte Dortmund i jagten efter Champions League-trofæet. 

Detaljer

Borrusia Dortmund har som et af de få hold i Champions League, en helt speciel trøje til denne turnering. Det normale er, at man bruger den samme trøje som i ligaen, men blot med CL ærmemærker. Det har Dortmund imidlertid ikke gjort og de har i stedet designet en flot trøje til turneringen, som de var så tæt på at vinde i 2013. 
Trøjen har betydligt mere sort end ligatrøjen, hvor begge ærmer samt den nye krave er helt sorte. Derudover er der detaljen med de to striber og pumalogoet, der er lavet i refleks-materiale. På indersiden af trøjen ses endnu en detaljer, hvor man hylder 50-årsdagen for Dortmunds første sejr i Europacuppen for mesterhold med en lille tekst. 

En mesterlig trøje til mestrernes liga - køb den nu! Og husk, at du kan få trykt originalt navn og nummer på ryggen. 

Yderligere information

Varenummer 743552 01
Mærke Puma

Produktanmeldelser

Få Din Anmeldelse Online!

Man skal have en konto for at kunne poste: Log In eller Opret Konto

Tags

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.

Relaterede produkter

Dortmund CL hjemmetrøje 2013/14

DKK

440,00 DKK

0