LeveringsTid & FragtPriser

LeveringsTid & ForsendelsesPriser

NB! GLS leverer kun til udvalgte pakkeshops om lørdagen. Bestillinger der afgives torsdag aften eller fredag morgen bliver som regel først modtaget hos kunden følgende uge!

NNB! Varer har forskellig lagerstatus. Lagerstatus kan ses på varesiden i højre side af skærmen. Hvis der står: På Lager, sendes varen typisk inden for 1-2 hverdage. Står der derimod: Behandlingstid 7-14 dage , ja så skal varen først bestilles hjem fra leverandøren og der går derfor 7-14 dagen inden vi modtager varen hos os. Derpå skal der så beregnes 1-2 dage for at varen afsendt og bragt ud til kunden. Typisk bestiller vi varer hjem mandag og modtager så torsdag. Så bestiller man søndag går der typisk 5 dage. 

Danmark:

GLS forsendelser til privatadresser er 45 DKK

Prisen på forsendelser hvor den samlede ordreværdi overstiger 666 DKK er 0 eller gratis. Her sender vi til en GLS pakkeshop inden for postnummer angivet i leveringsadresse.

GLS erhvervsforsendelser koster 39 DKK

GLS forsendelser med afhentning i pakkeshop koster 35 DKK.

PostNord: Pakkeshop - 39 DKK.

PostNord: Privat adresse - 49 DKK

Forsendelsestid:

NB! I forbindelse med Julen kan der være længere leveringstid på visse ordrer! Men alle bestillinger modtaget i november og december leveres inden jul!

Vi sender som regel fra vores lager i løbet 1-4 hverdage. Vores lager er beliggende samme sted som vore øvrige lokaler i Randers midtby. Hvis man sender med GLS fra et sted i Danmark til et andet når forsendelse typisk frem dagen efter.

Leveringstiden hvor man indregner den tid vi skal have til at afsende varen + den tid det tager for postvæsen at bringe varen ud er således typisk 1-2 hverdage i visse tilfælde 5-7 hverdage hvis vi har meget travlt eller i tilfælde en trøje bestilles med tryk hvis der er mange trøjer til trykning.

Gaver:

En del bestillinger vi modtager er til gaver hvor det er meget vigtigt for modtager at varen når frem på et bestemt tidspunkt. Er din gave tidssensitiv kan du sende os en email med reference til ordrenummer hvor du gør opmærlsom på hvornår varen skal bruges. Så kan vi indrette os på det så vi er sikre på at vi får afsendt ordren i tide.

Færøerne:

Vi anbefaler at man får sendt varen til en adresse i Danmark da told, moms, gebyr mv. er tårnhøje ved import til Færøerne.

Grønland:

Forsendelser til Grønland foregår i et samarbejde mellem Post Danmark og Post Greenland.

Prisen på forsendelser til Grønland er 99 DKK

Der er ikke noget gebyr på betaling med Dankort eller KreditKort.

Leveringstid GL:

Leveringstid til Grønland kan vare 1-2 uger alt afhængig af hvor man bor i landet.

Norge:

Forsendelser til Norge foregår ligeledes i et samarbejde mellem Post Danmark og Posten i Norge.

Prisen på standard forsendelse til Norge er 39 DKK

Kunden er selv ansvarlig for at afregne MVA og told + gebyr ved indførelse til Norge.

Det er frit at indføre varer til Norge på beløb under 350 NOK

Gave:

Det er frit at modtage gaver i Norge sendt fra udlandet op til en grænse på 1000 NOK

Hvis din forsendelse er en gave bedes du venligst gøre opmærksom herpå så vi kan tage de nødvendige forholdsregler.

Gerne ved at skrive en email når du har afgivet din bestilling med reference til ordrenummer hvor du forklarer at varen skal bruges som gave.

Leveringstid:

Hvis en forsendelse ikke skal toldbehandles går det som regel ret hurtigt. 2-3 dage er den normale tid det tager for posten at levere en forsendelse afsendt fra Danmark.

Skal en forsendelse indfortoldes kan der imidlertid gå noget længere tid. Måske i værste fald 2-3 uger hvilket kommer helt an på hvor travlt toldvæsenet har på pågældende tidspunkt.

Sverige:

Prisen på standard forsendelse til Sverige er 39 DKK

Leveringstid:

Det tager typisk 1-2 dage i posten for en standard forsendelse at nå frem i Sverige.

Post Danmark og Posten i Sverige er nu en og samme koncern og levering foregår hurtigt og gnidningsfrit.

HI