Spillere

Køb fodboldtrøjer med de Største Stjerner på den internationale fodbold stjernehimmel.

MESSI

Det største navn i international fodbold hedder Lionel Messi og optræder for Barcelona samt for Argentina med rygnummer 10 og navnet MESSI skrevet på trøjen.

Klik her for at shoppe Messi fodboldtrøjer!

 

RONALDO

Cristiano Ronaldo er sammen med Messi det største navn i international fodbold. Ronaldo optræder med nummer 7 både for Portugal og for Juventus. RONALDO 7 står der skrevet på ryggen af trøjen.

Gå til siden med Ronaldo trøjer!

 

Real Madrid Ronaldo 7 trøje

 

IBRAHIMOVIC'

Zlatan Ibrahimovic' er navnet på svenskeren af bosnisk oprindelse. Zlatan spiller med nummer 10. Både for det svenske landshold og for AC Milan.

Klik her for at shoppe Zlatan trøjer og Ibrahimovic' fodboldtrøjer!

 

NEYMAR

Neymar Junior er en brasiliansk superstjerne der er god for mange fantastiske tricks med bolden. Neymar spiller med nummer 10 for Brasilien og nummer 10 for PSG

Shop Neymar fodboldtrøjer her!

 

SERGIO KUN AGUERO

Endnu en argentinsk superstjerne. Sergio "Kun" Aguero bliver bare bedre og bedre for hver sæson der går. En absolut klassespiller for Manchester City.

Shop Kun Aguero fodboldtrøjer her!

POGBA

Paul Pogba er den måske mest eftertragtede spiller i Europa lige nu. Et stort talent der har vist klassen både for Frankrig og hos Man Utd.

Køb Pogba Juventus trøjer her!

 

HAZARD

Stort talent fra Belgien og hos Real Madrid. Men også allerede en etableret klassespiller på højeste niveau. Yderst populær figur. Hazard spiller med nummer 7 og navnet HAZARD trykt på trøjen.

Shop Hazard 7 trøjer nu!

Ronaldo trøje

 

MÅLMANDSTRØJER

Kredsen af elite målmænd er yderst smal. I mange år var top målmændene Iker Casillas og Gigi Buffon. Men i de senere år er en ny kreds dukket op med navne som Manuel Neuer, David De Gea og T. Courtois.

NEUER

Manuel Neuer er måske det største navn i international fodbold pt. på målmandsposten.

Shop FC Bayern Neuer trøjer her!

 

DE GEA

David De Gea ser ud til at blive det næste store navn som målmand. Allerede blandt de bedste men givet hans unge alder er der formentlig ingen tvivl om at han bliver endnu bedre.

Shop De Gea trøjer her!

 

COURTOIS

Courtois er en dygtig målmand og sikker sidste skanse hos Real Madrid. 

Klik her for at købe Real Madrid målmandstrøje!

 

 

HI