Spillere

Køb fodboldtrøjer med de Største Stjerner på den internationale fodbold stjernehimmel.

MESSI

Det største navn i international fodbold hedder Lionel Messi og optræder for Barcelona samt for Argentina med rygnummer 10 og navnet MESSI skrevet på trøjen.

Klik her for at shoppe Messi fodboldtrøjer!

 

RONALDO

Cristiano Ronaldo er sammen med Messi det største navn i international fodbold. Ronaldo optræder med nummer 7 både for Portugal og for Real Madrid. RONALDO 7 står der skrevet på ryggen af trøjen.

Gå til siden med Ronaldo trøjer og støvler!

 

Real Madrid Ronaldo 7 trøje

 

IBRAHIMOVIC'

Zlatan Ibrahimovic' er navnet på svenskeren af bosnisk oprindelse. Zlatan spiller med nummer 10. Både for det svenske landshold og for Paris Saint - Germain.

Klik her for at shoppe Zlatan trøjer og Ibrahimovic' fodboldtrøjer!

 

NEYMAR

Neymar Junior er en brasiliansk superstjerne der er god for mange fantastiske tricks med bolden. Neymar spiller med nummer 10 for Brasilien og nummer 11 for FC Barcelona

Shop Neymar fodboldtrøjer her!

 

SERGIO KUN AGUERO

Endnu en argentinsk superstjerne. Sergio "Kun" Aguero bliver bare bedre og bedre for hver sæson der går. En absolut klassespiller for Manchester City.

Shop Kun Aguero fodboldtrøjer her!

 

ALEXIS

Chileneren Alexis Sanchez har taget Premier League med storm.

Shop Arsenal ALEXIS 17 trøjer her!

 

ROONEY

En af de få engelske spillere i øjeblikket med internationalt format. Efterhånden et Manchester United ikon og en af dem man skal satse på for at kunne nå tilbage på toppen af engelsk fodbold.

Shop Rooney trøjer her! 

 

BALE

Garreth Bale fra Wales og nu også Real Madrid var en komet hos Tottenham hvor han fik sit gennembrud. Hos Real Madrid har det været lidt op og ned men ingen tvivl om at han er en af de mest spektakulære spillere i international topfodbold.

Shop Bale fodboldtrøjer her!

 

POGBA

Paul Pogba er den måske mest eftertragtede spiller i Europa lige nu. Et stort talent der har vist klassen både for Frankrig og hos Juventus.

Køb Pogba Juventus trøjer her!

 

HAZARD

Stort talent fra Belgien og hos Chelsea. Men også allerede en etableret klassespiller på højeste niveau. Yderst populær figur. Hazard spiller med nummer 10 og navnet HAZARD trykt på trøjen.

Shop Hazard 10 trøjer nu!

 

ROBBEN

FC Bayern München er en force i international fodbold. Blandt de ypperste stjerner på det stærkt besatte mandskab finder man Arjen Robben. Hollænderen spiller med nummer 10 for det tyske superhold.

Køb FC Bayern München trøjer her!

 

REUS

Næstmest populære fodboldklub i Tyskland er Borussia Dortmund. Hos Dortmund er REUS den absolute superstjerne. Og han bærer derfor selvfølgelig rygnummer 11.

Køb din Dortmund fodboldtrøje her!

 

TORRES

Fernando Torres El Niño (drengen - pga. sit drengede look) spiller for Atletico Madrid i den spanske hovedstad. Torres spiller med rygnummer 9. På trøjen står der skrevet TORRES. Fernando er yt.

Køb Atletico Madrid trøje med TORRES 9

 

James Rodriques, Sergio Ramos, Tony Kroos etc. Men chefen er og bliver Cristiano RONALDO.

Ronaldo trøje

 

MÅLMANDSTRØJER

Kredsen af elite målmænd er yderst smal. I mange år var top målmændene Iker Casillas og Gigi Buffon. Men i de senere år er en ny kreds dukket op med navne som Manuel Neuer, David De Gea og T. Courtois.

NEUER

Manuel Neuer er måske det største navn i international fodbold pt. på målmandsposten.

Shop Manuel Neuer trøjer her!

 

DE GEA

David De Gea ser ud til at blive det næste store navn som målmand. Allerede blandt de bedste men givet hans unge alder er der formentlig ingen tvivl om at han bliver endnu bedre.

Shop De Gea trøjer her!

 

COURTOIS

Courtois er en dygtig målmand og sikker sidste skanse hos Chelsea FC. 

Klik her for at købe Chelsea målmandstrøje!